Over

Website Assets-Arch Outline

Mijn naam is Nyssa Lovrovic, ik ben een 27-jarige ambitieuze fotografe die gebeten is door alles wat met creativiteit te maken heeft. Ik sta optimistisch en goedlachs in het leven, wat zich weerspiegelt in mijn professionele loopbaan. Mijn interesse in fotografie groeide tijdens de kunstopleiding die ik volgde in het secundair onderwijs. Daarom koos ik later met de volle overtuiging voor de studie ‘Fotografie’ (KdG Antwerpen).

Mijn omgeving omschrijft mij steevast als een familie- en vriendenmens. Ik mag dagelijks het genot van een grote familie ervaren en vind het fantastisch dat mijn ouders, zussen en nichtjes graag subject zijn van tal van mijn persoonlijke reportages. Het vastleggen van familiemomenten, emotionele gebeurtenissen en spontane beelden ligt mij dan ook nauw aan het hart. Eén van mijn zussen woont in het buitenland (Zuid-Frankrijk), waardoor ook mijn ‘landschapslens’ tijdens fijne vakanties in het zuiden getriggerd wordt. 

Jouw fotograaf / ... Mommy to be/... en goedlachse creatieve comfort  zone

Hi, ik ben Nyssa!

Fotografie gaat veel verder dan elk moment vastleggen, het is een emotie en een verhaal zonder woorden dat ik naar buiten breng. Een kracht in beeldtaal dat vaak onbeschrijfbaar is. 
Ik laat me graag inspireren door mijn reizen en mensen in mijn omgeving. Fotografie is daarom ook een uitlaatklep voor mijn creatief brein. 

Vanaf augustus 2023 staat er mij een nieuw avontuur te wachten: Mama worden. Eentje waar ik lang naar uitkeek. Het wordt nog een uitdaging om mijn work/life balance terug te vinden maar daar maak ik mij nu helemaal nog niet druk om. 


Mijn verhaal

Ontdek mijn aanbod >

Mijn verhaal kennen jullie nu al, ik wil nu dat van jullie kennen. 
Wat is jouw verhaal en hoe kan ik dit het best naar voorbrengen? Neem gerust een kijkje op mijn site om nog meer van mijn fotografie te ontdekken en neem contact op voor meer informatie. 
Ik kijk er alvast naar uit! 

Groetjes 
Nyssa

Mijn doel?

Een verhaal vertellen zonder woorden.

Beiden? 
Zomer of winter?
Canon all the way.
Team nikon of canon?
Avond!
Ochtend of avondpersoon?
This or that